Hallituksen kokous 25.2

Osaston hallituksen kuukausikokous pidettiin jälleen Teatteriravintolan kokoustilassa.

Kokouksessa käytiin normaaliin tapaan kuukausikokousasiat, jonka lisäksi katsottiin läpi osaston ja liiton sääntömuutokset jotka hyväksytään kevätkokouksessa.

Mietittiin myös vastauksia sähköliitolta tulleeseen kyselyyn liittyen lähialueiden osastojen yhdistymisistä. Ajatuksena osasto 058:lla on, että pienet osastot eivät voi tarjota samaa tukea jäsenilleen (koulutustuet, paikalliskurssit, muu virkistystoiminta) kuin mitä suurempi osasto voi tarjota.

Pilkkikisojen päivämäärä ja paikka vielä avoin. Jotain kuitenkin tullaan järjestämään jos jäätilanne ei enää pilkkimistä suosi.

Päätettiin että osasto tukee jäsenristeilylle lähtijöitä risteilykuittia vastaan edestakaisen junalipun hinnan verran, meneepä sitten vaikka kimppakyydillä omalla autolla tai vaikka yksityislentokoneella. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet jäsenristeilylle liiton sivuilta:
https://www.sahkoliitto.fi/ajankohtaista/osastot-huomioikaa-jasenristeily-syyskokouksissanne

Keskustelua oli myös jo perinteeksi muodostuneesta vuosittaisesta luottamusmies/työsuojeluhenkilötapaamisesta, jonne mahdollisesti kutsutaan sähköliiton edustaja tai joku paikallinen toimija. Ajankohta keväällä. Lisätietoja myöhemmin.

Kuopion teatterireissulle on vielä muutamille nopeimmille paikkoja jäljellä. Katso erillinen ilmoitus teatteriretkestä.