Hallituksen kokous ja peliretki, työsuojeluvaltuutetun valinnat, jäsenkalenterin ja vasaman tilaus

Osaston hallitus kokoontui 12.10 kuukausikokoukseen, jossa valmisteltiin osaston syyskokousta ja keskusteltiin/päätettiin seuraavista asioista.

SYYSKOKOUS
Osaston syyskokous pidetään 23.11 klo 18 Teatteriravintolassa tornikabinetissa. Äänestysoikeus on vain maksavilla jäsenillä (ei siis oppilas/eläkeläisjäsenillä). Mutta kaikki ovat tervetulleita paikalle. Kokouksen jälkeen ruokailu teatteriravintolassa.

OSASTON PELIRETKI
27.11 Jukurit- Kalpa osaston peliretki
-omavastuu 30e
-edestakaiset matkat, ruokailu VIP aitiossa sekä liput peliin jota voi seurata VIP-aitiosta
-Ilmoittautumiset 2.11 mennessä Kari Heinoselle puh. 0504547319, lähtöaika ilmoitetaan myöhemmin suoraan ilmoittautuneille

TYÖSUOJELUVALTUUTETUN VALINTA
Tänä vuonna pitää työpaikoilla valita työsuojeluvaltuutettu seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Seuraavasta linkistä löydät sivun alaosasta kohdasta TYÖSUOJELU, vaaliohjeet ja työsuojeluhenkilöilmoituslomakkeen, joka pitää lähettää henkilövalinnan jälkeen SÄHKÖLIITTOON. Lomake PITÄÄ LÄHETTÄÄ vaikka sama henkilö jatkaisikin. Jos tarvitsette apua vaalien järjestämisessä tai ilmoituksen tekemisessä, ottakaa yhteyttä osaston sähköpostilla osasto058@gmail.com tai soittamalla jollekkin hallituksen jäsenelle.

Linkki sähköliiton lomakkeisiin:
https://www.sahkoliitto.fi/lomakkeet

Jäsenkalenterin tilausohjeet:
https://www.sahkoliitto.fi/ajankohtaista/tilaa-tekstarilla-jasenkalenteri-ja-elakelaisten-vasama

Eläkeläisjäsenille VASAMAN tilausohjeet:
https://www.sahkoliitto.fi/ajankohtaista/elakelaisjasen-nyt-voit-tilata-vasaman-sahkoisessa-palvelussamme