Hallituksen kokous ja soittokierros, Ukrainan tuki

Hallituksen kokouksessa 15.3 keskusteltiin normaalien kuukausikokous asioiden lisäksi osaston tilanteen kartoittamisesta. Käytiin läpi jäsenrekisteriä ja mietittiin miten kartoitus tehdään.

Osaston hallitus tulee soittamaan jäsenille ja kartoittaa Joensuun tilannetta, rennon keskustelun lomassa. Soittoja tehdään tämän vuoden aikana.

Osasto on päättänyt tukea Ukrainan sodan uhreja SPR:n kautta järjestämättä jääneistä jäsentapahtumista säästyneillä rahoilla.

Muistutus kevätkokouksesta:
-ke 13.4 klo 18.30 Teatteriravintolassa. Kaikki osaston jäsenet ovat tervetulleita. Kokouksen jälkeen iltapalaa hyvässä seurassa.

HUOM!!!
Keskustelkaa työpaikoilla ja olkaa yhteydessä osastoon. Kun kuulut sähköliittoon ja näin ollen osastoon. Asut Joensuussa, mutta kuulut toisen kaupungin osastoon, niin kannattaisiko vaihtaa Joensuun osastoon ja pääsisit näin nauttimaan paikallisen osaston koulutuksista ja muista tuista. Sekä toisinpäin, jos asut muualla, mutta kuulut osasto 058, kannattaisiko vaihtaa paikalliseen osastoon.

Eläkkeelle jäädessä jälkeläisjäsenten EI TARVITSE erota Sähköliitosta ja näin ollen myös osastosta. Eroamisen vuoksi jää liiton ja osaston eläkeläisedut saamatta.