Hallituksen kokous ja osastojen yhdistymisiä, työttömien jäsenten kortit

Osaston hallituksen kokouksessa 9.2 kuukausikokous asioiden lisäksi käsiteltyjä aiheita:

Osaston tulevaisuus koulutus järjestetään Joensuun Tiedepuistolla pe 25.3 – la 26.3 ilmoittautumiset Kari Heinoselle (0504547319) ruokailua varten.

Tuusniemen/Viinijärven ammattiosastot on lakkautettu ja jäsenet siirtyvät Joensuun Osasto 058 jäseniksi. Tervetuloa uusille jäsenille.

Sähköliitto järjestää Volttipäivät Porin Yyterissä 1-3.7 Osasto 058 tukee jäsenten osallistumista maksamalla kilometrikorvaukset ja 50 euron majoituskorvauksen. Kilometrikorvaus maksetaan lyhintä reittiä pitkin ja majoituskorvaus kuittia vastaan.

JAP järjestää ulkoilupäivän Lykynlammella su 20.3 klo 11-14

Työttömät jäsenemme voivat nyt päivittää työturvallisuus- tai sähkötyöturvallisuuskortin maksutta!

Sähköliitto tarjoaa tänä vuonna työttömille jäsenilleen mahdollisuuden suorittaa ilmaiset
sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskorttikoulutukset. Jos jompikumpi kortti on vanhentunut tai vanhenemassa, silloin voi ottaa yhteyttä liiton koulutusasiantuntijaan Tarja Toppariin
tarja.toppari@sahkoliitto.fi, puh. 050 409 8469 ja selvittää, onko mahdollisuutta koulutukseen.
Molemmat koulutukset suoritetaan etänä. Koulutukseen tarvitaan mobiililaite, toimiva sähköpostisoite ja nettiyhteys, työturvallisuuskorttikoulutukseen myös kamera. Sähkötyöturvallisuuskorttia varten voi opiskella verkossa omaan tahtiin. Työturvallisuuskortti-webinaaria vetää kouluttaja, ja kahdeksan tunnin
koulutusta voi seurata minä tahansa arkipäivänä kello 8‒16.