Lähialueiden osastojen tapaaminen

Hyvää alkanutta vuotta kaikille osaston jäsenille!

Vuoden ensimmäinen hallituksen kokous pidettiin 3.1.2022

Kokouksessa Keski-Suomi/Savo-Karjalan alueasiantuntija Janne Heikkisen kanssa käytiin läpi asioita, joita käsiteltiin lähialueiden osastojen kanssa kokouksessa 4.1 Kimmelissä.

4.1.2022 kokous Kimmelissä
Lähialueen sähköalojen osastot tapasivat tänään Kimmelissä. Keskusteluja käytiin hyvässä hengessä Janne Heikkisen ja Osaston 058 puheenjohtajan ja sihteerin johdolla. Pienempien osastojen yhdistymisestä oltiin kiinnostuneita. Lähiaikoina selviää millaisia muutoksia tapahtuu. Jos yhdistymisiä tapahtuu, pääsisivät pienempien osastojen jäsenet suuremman osaston tukien piiriin sekä mahdollistaen paremmat mahdollisuudet toimia alueellaan paikallistoimikuntana tai “työhuonekuntana” tai miten asia yhdessä päätetään.

HUOMIO!!!
Sähköliiton koulutusohjesäännön kohtaa 5. kurssitoiminnan matka- ja majoituskulujen korvaaminen muutetaan toimintavuosien 2022 ja 2023 ajaksi niin, että yhden päivän kursseilla majoitus on mahdollista kurssia edeltävänä yönä, jos matka kurssipäivän aamuna on enemmän kuin 200 km tai matka-aika yli 3 tuntia. Saadakseen majoituksen kurssille ilmoittautuvan on otettava yhteyttä liiton toimistoon. Rajatapauksissa liiton toimisto voi majoituksen osalta käyttää harkintaa. Ohje majoituksen saamisesta lisätään liiton kotisivuille kurssien yhteyteen.